Live verslag Volendam - Fortuna

DOELPUNT FORTUNA!

DOELPUNT VOLENDAM!

• 51'
      Doelpunt! FC Volendam 2, Fortuna Sittard 0. Schot met rechts van Oskar Buur (FC Volendam) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Derry Murkin met een voorzet.
  • 49'
    Schot met links van Thomas Buitink (Fortuna Sittard) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Ivo Pinto.
  • 48'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Derry Murkin (FC Volendam) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Calvin Twigt.
  • 47'
    Overtreding van Damon Mirani (FC Volendam).
  • 47'
    Burak Yilmaz (Fortuna Sittard) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 46'
    Doelpoging van Carel Eiting (FC Volendam)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 46'
    Doelpoging van Robert Mühren (FC Volendam)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Oskar Buur met een voorzet.