Alberto Perea (Cádiz) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
    Rubén Sobrino (Cádiz) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
    Overtreding van Yoshinori Muto (Eibar).
  • 90' +4
    Fali (Cádiz) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +3
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Recio (Eibar) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel.
  • 90'
    Corner voor Eibar. De bal gaat via Alfonso Espino over de achterlijn.
  • 89'
    Corner voor Eibar. De bal gaat via Jon Ander Garrido over de achterlijn.
  • 89'
    Doelpoging van Anaitz Arbilla (Eibar)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 89'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Anthony Lozano (Cádiz) vanaf de linkerkant van het doelgebied gaat te hoog. Op aangeven van Jairo Izquierdo met een voorzet.
  • 87'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Anthony Lozano (Cádiz) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Rubén Sobrino na een snelle counter.
  • 85'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Anaitz Arbilla (Eibar) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Aleix García met een voorzet uit een corner.
  • 84'
    Corner voor Eibar. De bal gaat via Juan Cala over de achterlijn.
  • 84'
    Doelpoging van Recio (Eibar)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 83'
  • 79'
       Wissel bij Cádiz. Jairo Izquierdo komt in het veld voor Iza.
  • 79'
       Wissel bij Eibar. Recio komt in het veld voor Pape Diop.
  • 79'
       Wissel bij Eibar. Yoshinori Muto komt in het veld voor Kike García.
  • 76'
    Corner voor Eibar. De bal gaat via Anthony Lozano over de achterlijn.
  • 76'
    Corner voor Eibar. De bal gaat via Fali over de achterlijn.
  • 73'
       Wissel bij Cádiz. Fali komt in het veld voor José Mari.
  • 73'
       Wissel bij Cádiz. Anthony Lozano komt in het veld voor Álvaro Negredo.
  • 73'
       Wissel bij Cádiz. Jon Ander Garrido komt in het veld voor Jens Jonsson.
  • 67'
       Wissel bij Eibar. Kévin Rodrigues komt in het veld voor Pedro León.
  • 67'
       Wissel bij Eibar. Aleix García komt in het veld voor Edu Expósito.
  • 65'
    Overtreding van Sergi Enrich (Eibar).
  • 65'
    Marcos Mauro (Cádiz) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 62'
    Buitenspel Cádiz. Alfonso Espino met de pass, maar Alberto Perea staat buitenspel.
  • 62'
       Wissel bij Cádiz. Alberto Perea komt in het veld voor Salvi Sánchez.
  • 61'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Anaitz Arbilla (Eibar) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Pedro León met een voorzet uit een corner.
  • 60'
    Corner voor Eibar. De bal gaat via Salvi Sánchez over de achterlijn.
  • 58'
    José Mari (Cádiz) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 58'
    Overtreding van Kike García (Eibar).
  • 58'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Álvaro Negredo (Cádiz) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts.
  • 57'
    Buitenspel Eibar. Pedro León met de pass, maar Paulo Oliveira staat buitenspel.
  • 57'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Pape Diop (Eibar) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Anaitz Arbilla met een voorzet uit een corner.
  • 56'
    Corner voor Eibar. De bal gaat via Jeremías Ledesma over de achterlijn.
  • PENALTY GEMIST!

• 56'
    Penalty wordt gered! Marko Dmitrovic (Eibar) mist deze geweldige kans, Schot met links gered in de rechterbenedenhoek.
  • 54'
    Strafschop veroorzaakt door Juan Cala (Cádiz) met een handsbal in het strafschopgebied.
  • 54'
    Doelpoging van Bryan Gil (Eibar)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Sergi Enrich.
  • 51'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Bryan Gil (Eibar) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Kike García.
  • 50'
  • 50'
    Doelpoging van Pedro León (Eibar)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 50'
      José Mari (Cádiz) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 50'
    Kike García (Eibar) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 50'
    Overtreding van José Mari (Cádiz).
  • 48'
    Schot met rechts van Jens Jonsson (Cádiz) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.