Iago Aspas (Celta de Vigo) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 71'
  • 71'
    Damian Kadzior (Eibar) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 69'
    Schot met rechts van Hugo Mallo (Celta de Vigo) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 69'
    Schot met links van Emre Mor (Celta de Vigo) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Hugo Mallo.
  • 67'
       Wissel bij Eibar. Recio komt in de plaats van Sergi Enrich.
  • 66'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Damian Kadzior (Eibar) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied te hoog en te ver naar links uit een corner.
  • 66'
    Corner voor Eibar. Veroorzaakt door Lucas Olaza.
  • 64'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Edu Expósito (Eibar) van buiten het strafschopgebied links naast het doel.
  • 63'
    Overtreding van Brais Méndez (Celta de Vigo).
  • 63'
  • 60'
    Overtreding van Edu Expósito (Eibar).
  • 60'
    Okay Yokuslu (Celta de Vigo) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 60'
       Wissel bij Eibar. Damian Kadzior komt in de plaats van Takashi Inui.
  • 58'
    Buitenspel Celta de Vigo. Nolito met de pass, maar Emre Mor staat buitenspel.
  • 56'
    Overtreding van Pedro León (Eibar).
  • 56'
    Lucas Olaza (Celta de Vigo) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 55'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Pedro Bigas (Eibar) van buiten het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar links.
  • 54'
    Doelpoging van Takashi Inui (Eibar)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied geblokt.
  • 53'
    Overtreding van Néstor Araújo (Celta de Vigo).
  • 53'
    Kike García (Eibar) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 49'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Joseph Aidoo (Celta de Vigo) vanuit het midden van het strafschopgebied rechts naast het doel. Op aangeven van Brais Méndez met een voorzet uit een corner.