Estadio Nuevo Los Cármenes Granada, Spanje

Live verslag Granada - Eibar

DOELPUNT GRANADA!

• 76'
      Doelpunt! Granada CF 3, Eibar 1. Schot met rechts van Roberto Soldado (Granada CF) vanuit het midden van het strafschopgebied hoog in het midden van het doel. Op aangeven van Kenedy na een snelle counter.
  • 72'
    Corner voor Eibar. De bal gaat via Yangel Herrera over de achterlijn.
  • 72'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Anaitz Arbilla (Eibar) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Recio met een voorzet uit een corner.
  • 72'
    Corner voor Eibar. De bal gaat via Quini over de achterlijn.
  • 71'
    Buitenspel Granada CF. Rui Silva met de pass, maar Antonio Puertas staat buitenspel.
  • 70'
       Wissel bij Granada CF. Kenedy komt in het veld voor Darwin Machís.
  • 70'
       Wissel bij Granada CF. Víctor Díaz komt in het veld voor Ángel Montoro.
  • 69'
    Doelpoging van Kike García (Eibar)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Quique González.
  • 69'
    Overtreding van Kike García (Eibar).
  • 69'
    Germán Sánchez (Granada CF) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 69'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Pedro León (Eibar) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Bryan Gil.
  • 68'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Roberto Soldado (Granada CF) van heel dichtbij gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Maxime Gonalons uit een corner.
  • 68'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Maxime Gonalons (Granada CF) vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Darwin Machís met een voorzet uit een corner.
  • 67'
    Corner voor Granada CF. De bal gaat via Anaitz Arbilla over de achterlijn.
  • 65'
  • 65'

DOELPUNT EIBAR!

• 63'
      Doelpunt! Granada CF 2, Eibar 1. Schot met rechts van Kike García (Eibar) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Pedro León met een voorzet.
  • 60'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Pedro León (Eibar) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat net iets te hoog.
  • 59'
       Wissel bij Eibar. Cote komt in het veld voor Sergio Álvarez.
  • 59'
       Wissel bij Eibar. Quique González komt in het veld voor Pape Diop.
  • 57'
    Overtreding van Bryan Gil (Eibar).
  • 57'
    Maxime Gonalons (Granada CF) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 55'
    Buitenspel Granada CF. Ángel Montoro met de pass, maar Antonio Puertas staat buitenspel.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Sergio Álvarez (Eibar) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog vanuit een dood spelmoment.
  • 53'
    Anaitz Arbilla (Eibar) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 53'
    Overtreding van Antonio Puertas (Granada CF).
  • 52'
    Overtreding van Roberto Soldado (Granada CF).
  • 52'
    Recio (Eibar) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 50'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Ángel Montoro (Granada CF) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links.
  • 50'
       Wissel bij Granada CF. Maxime Gonalons komt in het veld voor Jorge Molina.
  • 48'
    Corner voor Eibar. De bal gaat via Ángel Montoro over de achterlijn.
  • 47'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Pape Diop (Eibar) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Recio met een voorzet uit een corner.
  • 46'
  • 45'
       Wissel bij Eibar. Pedro León komt in het veld voor Rafa Soares.
  • 45'
      Tweede helft begint Granada CF 2, Eibar 0.

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, Granada CF 2, Eibar 0.
  • 45' +1
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Pape Diop (Eibar) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Recio.