Live verslag Valencia - Elche

• 45'
      Eerste helft afgelopen, Valencia CF 1, Elche 0.
  • 44'
    Schot met links van Thierry Correia (Valencia CF) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Daniel Wass.
  • 43'
    Raúl Guti (Elche) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 43'
    Overtreding van Uros Racic (Valencia CF).
  • 42'
    Hands van Gonçalo Guedes (Valencia CF).
  • 41'
      Tete Morente (Elche) krijgt een gele kaart.
  • 41'
    Buitenspel Elche. Johan Mojica met de pass, maar Tete Morente staat buitenspel.
  • 40'
    Overtreding van Maxi Gómez (Valencia CF).
  • 40'
    Gonzalo Verdú (Elche) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 39'
  • 39'
  • 38'
    Gonçalo Guedes (Valencia CF) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 38'
    Overtreding van Antonio Barragán (Elche).
  • 37'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Johan Mojica (Elche) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links uit een corner.
  • 36'
    Corner voor Elche. De bal gaat via Jaume Doménech over de achterlijn.
  • 36'
    Schot met links van Johan Mojica (Elche) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek.
  • 36'
    Corner voor Elche. De bal gaat via Thierry Correia over de achterlijn.
  • 34'
    Corner voor Valencia CF. De bal gaat via Antonio Barragán over de achterlijn.
  • PENALTY GEMIST!

• 34'
    Penalty wordt gered! Carlos Soler (Valencia CF) mist deze geweldige kans, Schot met rechts gered in de linkerbenedenhoek.
  • 32'
      Antonio Barragán (Elche) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 32'
    Strafschop veroorzaakt door Antonio Barragán (Elche) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 32'
    Strafschop Valencia CF. Manu Vallejo lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 31'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Tete Morente (Elche) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Iván Marcone na een snelle counter.
  • 29'
    Corner voor Elche. De bal gaat via José Gayà over de achterlijn.
  • 29'
    Overtreding van Manu Vallejo (Valencia CF).
  • 29'
  • 26'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Tete Morente (Elche) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Johan Mojica.
  • 24'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Hugo Guillamón (Valencia CF) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel vanuit een dood spelmoment.
  • 24'
    Manu Vallejo (Valencia CF) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.