•
    Wedstrijd afgelopen, Atlético Madrid 2, Celta de Vigo 0.

DOELPUNT ATLéTICO!

• 59'
      Doelpunt! Atlético Madrid 2, Celta de Vigo 0. Schot met links van Renan Lodi (Atlético Madrid) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Geoffrey Kondogbia.
  • 56'
    Franco Cervi (Celta de Vigo) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 56'
    Overtreding van Ángel Correa (Atlético Madrid).
  • 55'
    Buitenspel Atlético Madrid. Stefan Savic met de pass, maar Sime Vrsaljko staat buitenspel.
  • 54'
    Overtreding van Fran Beltrán (Celta de Vigo).
  • 54'
    Ángel Correa (Atlético Madrid) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Geoffrey Kondogbia (Atlético Madrid) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van João Félix met een kopbal.
  • 52'
    Corner voor Atlético Madrid. De bal gaat via Javi Galán over de achterlijn.
  • 51'
    Buitenspel Celta de Vigo. Iago Aspas met de pass, maar Santi Mina staat buitenspel.
  • 49'
      Reinildo (Atlético Madrid) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 49'
    Iago Aspas (Celta de Vigo) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 49'
    Overtreding van Reinildo (Atlético Madrid).
  • 49'
    Doelpoging van Hugo Mallo (Celta de Vigo)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Denis Suárez met een voorzet.
  • 48'
    Corner voor Celta de Vigo. De bal gaat via Sime Vrsaljko over de achterlijn.
  • 48'
    Corner voor Celta de Vigo. De bal gaat via Reinildo over de achterlijn.
  • 47'
    Doelpoging van Santi Mina (Celta de Vigo)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Brais Méndez.
  • 45'
      Tweede helft begint Atlético Madrid 1, Celta de Vigo 0.

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, Atlético Madrid 1, Celta de Vigo 0.
  • 45' +2
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Iago Aspas (Celta de Vigo) vanaf de rechterkant van het doelgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Hugo Mallo met een voorzet.
  • 45' +1
    Overtreding van Geoffrey Kondogbia (Atlético Madrid).
  • 45' +1
    Brais Méndez (Celta de Vigo) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 45'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Javi Galán (Celta de Vigo) van buiten het strafschopgebied gaat net iets te hoog uit een corner.
  • 44'
  • 42'
    Doelpoging van Fran Beltrán (Celta de Vigo)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.