Estadio Benito Villamarín Sevilla, Spanje

Live verslag Betis - Alavés

DOELPUNT BETIS!

• 40'
      Doelpunt! Real Betis Sevilla 3, Alavés 0. Schot met rechts van Borja Iglesias (Real Betis Sevilla) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek.
  • 39'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Guido Rodríguez (Real Betis Sevilla) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Nabil Fekir met een voorzet uit een corner.
  • 39'
    Corner voor Real Betis Sevilla. De bal gaat via Víctor Laguardia over de achterlijn.
  • 36'
    Toni Moya (Alavés) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 36'
    Overtreding van Nabil Fekir (Real Betis Sevilla).
  • 33'
    Corner voor Real Betis Sevilla. De bal gaat via Martín Aguirregabiria over de achterlijn.
  • 32'
    Juan Miranda (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 32'
    Overtreding van Gonzalo Escalante (Alavés).
  • 30'
    Schot met links van Edgar Méndez (Alavés) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.

• 28'
      Doelpunt! Real Betis Sevilla 2, Alavés 0. Schot met links van Sergio Canales (Real Betis Sevilla) van buiten het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Andrés Guardado.
  • 27'
    Buitenspel Real Betis Sevilla. Germán Pezzella met de pass, maar Borja Iglesias staat buitenspel.
  • 26'
    Buitenspel Alavés. Luis Rioja met de pass, maar Edgar Méndez staat buitenspel.
  • 22'
    Schot met rechts van Toni Moya (Alavés) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Luis Rioja.
  • 20'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Juanmi (Real Betis Sevilla) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Andrés Guardado met een voorzet.
  • 19'
    Overtreding van Juan Miranda (Real Betis Sevilla).
  • 19'
    Joselu (Alavés) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 18'
    Hands van Edgar Méndez (Alavés).
  • 17'
    Sergio Canales (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 17'
    Overtreding van Matt Miazga (Alavés).
  • 16'
    Corner voor Alavés. De bal gaat via Juan Miranda over de achterlijn.
  • 13'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Andrés Guardado (Real Betis Sevilla) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Nabil Fekir.
  • 13'
    Juan Miranda (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 13'
  • 12'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Joselu (Alavés) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel vanuit een dood spelmoment.
  • 12'
    Doelpoging van Joselu (Alavés)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.