Live verslag Betis - Espanyol

• 90' +7
      Tweede helft afgelopen, Real Betis Sevilla 2, Espanyol 2.
  • 90' +7
    Doelpoging van Borja Iglesias (Real Betis Sevilla)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Nabil Fekir.

DOELPUNT ESPANYOL!

• 45' +5
      Eerste helft afgelopen, Real Betis Sevilla 2, Espanyol 1.

DOELPUNT BETIS!

EIGEN DOELPUNT!

• 40'
      Eigen doelpunt van Adrià Pedrosa, Espanyol. Real Betis Sevilla 1, Espanyol 1.
  • 40'
    Schot met links van Willian José (Real Betis Sevilla) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Sergio Canales met een steekpass.
  • 39'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Adrián Embarba (Espanyol) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Sergi Gómez.
  • 38'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Rodrigo Sánchez (Real Betis Sevilla) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog uit een corner.
  • 38'
    Corner voor Real Betis Sevilla. De bal gaat via Leandro Cabrera over de achterlijn.
  • 38'
    Corner voor Real Betis Sevilla. De bal gaat via Manu Morlanes over de achterlijn.
  • 38'
    Schot met rechts van Rodrigo Sánchez (Real Betis Sevilla) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Willian José.
  • 37'
    Doelpoging van Aleix Vidal (Espanyol)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 36'
      Manu Morlanes (Espanyol) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 36'
    Guido Rodríguez (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 36'
    Overtreding van Manu Morlanes (Espanyol).
  • 34'
    Rodrigo Sánchez (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 34'
  • 29'
    Corner voor Real Betis Sevilla. De bal gaat via Adrià Pedrosa over de achterlijn.
  • 28'
    Buitenspel Espanyol. Leandro Cabrera met de pass, maar Raúl de Tomás staat buitenspel.
  • 26'
    Overtreding van Rodrigo Sánchez (Real Betis Sevilla).
  • 26'
    Adrià Pedrosa (Espanyol) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 25'
    Hands van Héctor Bellerín (Real Betis Sevilla).
  • 23'
  • 23'
    Doelpoging van William Carvalho (Real Betis Sevilla)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Nabil Fekir met een voorzet.
  • 23'
    Corner voor Real Betis Sevilla. De bal gaat via Diego López over de achterlijn.
  • 23'
    Schot met links van Álex Moreno (Real Betis Sevilla) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek.
  • 19'
    Overtreding van Álex Moreno (Real Betis Sevilla).
  • 19'
    Aleix Vidal (Espanyol) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 19'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Adrià Pedrosa (Espanyol) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Adrián Embarba.
  • 18'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Willian José (Real Betis Sevilla) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Sergio Canales.