•
    Wedstrijd afgelopen, Celta de Vigo 1, Villarreal 1.

DOELPUNT CELTA VIGO!

• 71'
      Doelpunt! Celta de Vigo 1, Villarreal 1. Schot met links van Brais Méndez (Celta de Vigo) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbovenhoek.
  • 70'
    Schot met rechts van Fran Beltrán (Celta de Vigo) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Franco Cervi.
  • 68'
       Wissel bij Villarreal. Yeremi Pino komt in het veld voor Rubén Peña.
  • 68'
       Wissel bij Villarreal. Moi Gómez komt in het veld voor Manu Trigueros.
  • 67'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Franco Cervi (Celta de Vigo) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Iago Aspas.
  • 65'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Néstor Araújo (Celta de Vigo) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Franco Cervi.
  • 65'
    Schot met links van Rubén Peña (Villarreal) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Juan Foyth.
  • 63'
    Overtreding van Thiago Galhardo (Celta de Vigo).
  • 63'
    Daniel Parejo (Villarreal) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 61'
       Wissel bij Celta de Vigo. Franco Cervi komt in het veld voor Nolito.
  • 61'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Thiago Galhardo (Celta de Vigo) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Iago Aspas met een voorzet.
  • 59'
    Overtreding van Brais Méndez (Celta de Vigo).
  • 59'
  • 58'
  • 58'
    Daniel Parejo (Villarreal) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 56'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Manu Trigueros (Villarreal) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Alberto Moreno.
  • 55'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Brais Méndez (Celta de Vigo) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog.
  • 54'
    Buitenspel Celta de Vigo. Thiago Galhardo met de pass, maar Iago Aspas staat buitenspel.
  • 54'
    Schot met rechts van Manu Trigueros (Villarreal) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Boulaye Dia.
  • 53'
    Corner voor Celta de Vigo. De bal gaat via Raúl Albiol over de achterlijn.
  • 53'
    Doelpoging van Nolito (Celta de Vigo)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Javi Galán.