•
    Wedstrijd afgelopen, Levante 0, Celta de Vigo 2.

DOELPUNT CELTA VIGO!

• 84'
      Doelpunt! Levante 0, Celta de Vigo 2. Schot met rechts van Brais Méndez (Celta de Vigo) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Santi Mina.
  • 83'
    Corner voor Levante. De bal gaat via Carlos Domínguez over de achterlijn.
  • 82'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Shkodran Mustafi (Levante) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Gonzalo Melero.
  • 81'
    Overtreding van Denis Suárez (Celta de Vigo).
  • 81'
    Gonzalo Melero (Levante) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 80'
    Overtreding van Enric Franquesa (Levante).
  • 80'
    Brais Méndez (Celta de Vigo) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 80'
    Schot met rechts van Dani Gómez (Levante) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Nikola Vukcevic.
  • 78'
    Santi Mina (Celta de Vigo) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 78'
    Overtreding van Gonzalo Melero (Levante).
  • 77'
       Wissel bij Levante. Nikola Vukcevic komt in het veld voor Pepelu.
  • 76'
       Wissel bij Celta de Vigo. Carlos Domínguez komt in het veld voor Iago Aspas.
  • 72'
       Wissel bij Levante. Dani Gómez komt in het veld voor Nemanja Radoja.
  • 72'
       Wissel bij Levante. Gonzalo Melero komt in het veld voor Pablo Martínez.
  • 72'
       Wissel bij Levante. Jorge de Frutos komt in het veld voor Rober Pier.
  • 70'
    Corner voor Levante. De bal gaat via Hugo Mallo over de achterlijn.
  • PENALTY GEMIST!

• 70'
    Penalty wordt gered! Roger Martí (Levante) mist deze geweldige kans, Schot met rechts gered in de linkerbenedenhoek.
  • 69'
    Beslissing VAR: penalty Levante.
  • 68'
      Iago Aspas (Celta de Vigo) krijgt een gele kaart vanwege hands.
  • 68'
    Strafschop veroorzaakt door Iago Aspas (Celta de Vigo) met een handsbal in het strafschopgebied.
  • 67'
    Corner voor Celta de Vigo. De bal gaat via Enric Franquesa over de achterlijn.
  • 66'
    Corner voor Celta de Vigo. De bal gaat via Rúben Vezo over de achterlijn.

• 65'
      Doelpunt! Levante 0, Celta de Vigo 1. Schot met links van Iago Aspas (Celta de Vigo) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Santi Mina.
  • 59'
    Buitenspel Levante. Rober Pier met de pass, maar Roger Martí staat buitenspel.
  • 59'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Santi Mina (Celta de Vigo) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Brais Méndez.