DOELPUNT SEVILLA!

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, Levante 1, Sevilla 2.
  • 45' +2
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Papu Gómez (Sevilla) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Jesús Navas.
  • 43'
    Overtreding van Óscar Duarte (Levante).
  • 43'
    Ivan Rakitic (Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 42'
    Buitenspel Levante. Rúben Vezo met de pass, maar José Luis Morales staat buitenspel.
  • 41'
    Buitenspel Levante. Daniel Cárdenas met de pass, maar José Luis Morales staat buitenspel.
  • 40'
    Overtreding van Pepelu (Levante).
  • 40'
    Jesús Corona (Sevilla) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 40'
    Papu Gómez (Sevilla) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 40'
    Overtreding van Jorge Miramón (Levante).
  • 38'
       Wissel bij Levante. Óscar Duarte komt in het veld voor Sergio Postigo , die niet verder kan door een blessure.
  • 36'
    Buitenspel Levante. Son met de pass, maar Dani Gómez staat buitenspel.
  • 34'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Rúben Vezo (Levante) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Gonzalo Melero uit een corner.
  • 34'
    Corner voor Levante. De bal gaat via Ivan Rakitic over de achterlijn.
  • 34'
    Doelpoging van Dani Gómez (Levante)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Pepelu.
  • 32'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Jules Koundé (Sevilla) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek. Op aangeven van Marcos Acuña uit een corner.
  • 32'
    Corner voor Sevilla. De bal gaat via Rober Pier over de achterlijn.
  • 30'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Dani Gómez (Levante) vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van José Luis Morales.
  • 29'
    Diego Carlos (Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 29'
    Overtreding van Dani Gómez (Levante).

• 21'
    Doelpunt! Levante 1, Sevilla 1. José Luis Morales (Levante) benut de penalty met een Schot met rechts in de rechterbenedenhoek.
  • 18'
    Beslissing VAR: penalty Levante.
  • 16'
    Strafschop veroorzaakt door Diego Carlos (Sevilla) met een handsbal in het strafschopgebied.
  • 16'
    Buitenspel Levante. Sergio Postigo met de pass, maar Rober Pier staat buitenspel.
  • 16'
    Doelpoging van José Luis Morales (Levante)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.