Live verslag Levante - Valencia

DOELPUNT LEVANTE!

DOELPUNT VALENCIA!

• 49'
    Doelpunt! Levante 2, Valencia 2. Carlos Soler (Valencia) benut de penalty met een Schot met rechts in de linkerbenedenhoek.
  • 47'
    Strafschop veroorzaakt door Rúben Vezo (Levante) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 47'
    Strafschop Valencia. Hugo Duro lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 47'
    Schot met links van Jorge de Frutos (Levante) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 47'
    Schot met rechts van Dani Gómez (Levante) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Roger Martí met een kopbal.
  • 45'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Jorge de Frutos (Levante) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van José Luis Morales met een voorzet.
  • 45'
      Tweede helft begint Levante 2, Valencia 1.

• 23'
      Doelpunt! Levante 2, Valencia 0. Schot met rechts van Roger Martí (Levante) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van José Luis Morales na een snelle counter.
  • 22'
      Pepelu (Levante) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 22'
    Overtreding van Pepelu (Levante).
  • 22'
    Gonçalo Guedes (Valencia) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.