Live verslag Osasuna - Betis

• 90' +6
      Tweede helft afgelopen, Osasuna 1, Real Betis Sevilla 3.
  • 90' +5
    Martín Montoya (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 90' +5
    Overtreding van Barbero (Osasuna).

DOELPUNT BETIS!

DOELPUNT OSASUNA!

• 38'
      Doelpunt! Osasuna 1, Real Betis Sevilla 1. Schot met rechts van Kike García (Osasuna) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Roberto Torres met een steekpass.
  • 36'
    Corner voor Real Betis Sevilla. De bal gaat via Darko Brasanac over de achterlijn.
  • 36'
    Schot met rechts van Borja Iglesias (Real Betis Sevilla) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Sergio Canales met een steekpass.
  • 35'
    Corner voor Osasuna. De bal gaat via Edgar González over de achterlijn.
  • 33'
    Corner voor Real Betis Sevilla. De bal gaat via Sergio Herrera over de achterlijn.
  • 33'
    Schot met links van Sergio Canales (Real Betis Sevilla) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Nabil Fekir.
  • 32'
    Schot met rechts van Kike García (Osasuna) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Rubén García.
  • 31'
    Schot met links van Nabil Fekir (Real Betis Sevilla) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Guido Rodríguez met een kopbal.
  • 30'
    Hands van Kike García (Osasuna).
  • 29'
    Hands van Borja Iglesias (Real Betis Sevilla).
  • 27'
    Kike García (Osasuna) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 27'
    Overtreding van Kike Hermoso (Real Betis Sevilla).
  • 27'
    Martín Montoya (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 27'
    Overtreding van Rubén García (Osasuna).
  • 25'
      David García (Osasuna) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 25'
    Borja Iglesias (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 25'
    Overtreding van David García (Osasuna).
  • 23'
  • 22'
    Schot met rechts van Borja Iglesias (Real Betis Sevilla) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Nabil Fekir.