Wedstrijd afgelopen, Atlético Madrid 4, Celta de Vigo 1.

Tweede helft afgelopen, Atlético Madrid 4, Celta de Vigo 1.
  • 90' +2
    Corner voor Celta de Vigo. De bal gaat via Axel Witsel over de achterlijn.
  • 90' +2
    Doelpoging van Iago Aspas (Celta de Vigo)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Javi Galán met een voorzet.
  • 90'
    Matheus Cunha (Atlético Madrid) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90'
    Overtreding van Gabriel Veiga (Celta de Vigo).
  • 89'
    Corner voor Celta de Vigo. De bal gaat via Mario Hermoso over de achterlijn.
  • 89'
    Doelpoging van Gabriel Veiga (Celta de Vigo)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 87'
    Overtreding van Saúl Ñíguez (Atlético Madrid).
  • 87'
    Hugo Mallo (Celta de Vigo) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 86'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Franco Cervi (Celta de Vigo) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links vanuit een dood spelmoment.
  • 86'
    Overtreding van Geoffrey Kondogbia (Atlético Madrid).
  • 86'
    Gabriel Veiga (Celta de Vigo) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 84'
       Wissel bij Atlético Madrid. Saúl Ñíguez komt in het veld voor Yannick Carrasco.
  • 83'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Jørgen Strand Larsen (Celta de Vigo) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Franco Cervi.

EIGEN DOELPUNT!

DOELPUNT CELTA VIGO!

• 70'
      Doelpunt! Atlético Madrid 3, Celta de Vigo 1. Schot met rechts van Gabriel Veiga (Celta de Vigo) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Iago Aspas uit een corner.
  • 70'
    Corner voor Celta de Vigo. De bal gaat via Reinildo over de achterlijn.
  • 70'
    Doelpoging van Franco Cervi (Celta de Vigo)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 70'
    Doelpoging van Hugo Mallo (Celta de Vigo)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Javi Galán.
  • 68'
    Doelpoging van Yannick Carrasco (Atlético Madrid)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Koke.
  • 68'
    Overtreding van Unai Núñez (Celta de Vigo).
  • 68'
    João Félix (Atlético Madrid) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.