Live verslag Betis - Atlético

DOELPUNT BETIS!

DOELPUNT ATLéTICO!

• 53'
      Doelpunt! Real Betis Sevilla 0, Atlético Madrid 1. Schot met links van Antoine Griezmann (Atlético Madrid) vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant en van grote afstand in de linkerbenedenhoek uit een corner.
  • 53'
    Corner voor Atlético Madrid. De bal gaat via Víctor Ruiz over de achterlijn.
  • 52'
    Doelpoging van Ángel Correa (Atlético Madrid)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 51'
    Corner voor Atlético Madrid. De bal gaat via Youssouf Sabaly over de achterlijn.
  • 50'
    Overtreding van Stefan Savic (Atlético Madrid).
  • 50'
    Borja Iglesias (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 49'
    Overtreding van Luiz Henrique (Real Betis Sevilla).
  • 49'
    Reinildo (Atlético Madrid) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 49'
    Rodri (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 49'
    Overtreding van Nahuel Molina (Atlético Madrid).
  • 48'
    Beslissing VAR: geen goal. De stand blijft Real Betis Sevilla 0-0 Atlético Madrid.
  • 47'
    Doelpunt afgekeurd door de VAR! Luiz Henrique (Real Betis Sevilla) scoort, maar het doelpunt gaat na bestudering van de beelden niet door.
  • 47'
    Buitenspel Real Betis Sevilla. Rodri met de pass, maar Borja Iglesias staat buitenspel.
  • 47'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Geoffrey Kondogbia (Atlético Madrid) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel vanuit een dood spelmoment.
  • 46'
    Overtreding van Víctor Ruiz (Real Betis Sevilla).
  • 46'
    Álvaro Morata (Atlético Madrid) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.