Tweede helft afgelopen, Real Betis Sevilla 3, Espanyol 1.
    Beslissing VAR: geen goal. De stand blijft Real Betis Sevilla 3-1 Espanyol.

DOELPUNT ESPANYOL AFGEKEURD!

DOELPUNT BETIS!

DOELPUNT ESPANYOL!

• 47'
      Doelpunt! Real Betis Sevilla 2, Espanyol 1. Schot met links van César Montes (Espanyol) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Vinicius Souza met een kopbal uit een corner.
  • 47'
    Corner voor Espanyol. De bal gaat via Luiz Felipe over de achterlijn.
  • 46'
    Doelpoging van Joselu (Espanyol)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Leandro Cabrera.
  • 45'
      Tweede helft begint Real Betis Sevilla 2, Espanyol 0.

• 45' +1
      Eerste helft afgelopen, Real Betis Sevilla 2, Espanyol 0.
  • 45' +1
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Luiz Henrique (Real Betis Sevilla) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Borja Iglesias met een steekpass.
  • 45'
  • 45'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Luiz Henrique (Real Betis Sevilla).
  • 45'
  • 44'
    Overtreding van Leandro Cabrera (Espanyol).
  • 44'
    Luiz Henrique (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 37'
      Vinicius Souza (Espanyol) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 37'
    Overtreding van Vinicius Souza (Espanyol).
  • 37'
    William Carvalho (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 36'
    Schot met links van Borja Iglesias (Real Betis Sevilla) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Juan Miranda met een voorzet.
  • 35'
    Corner voor Real Betis Sevilla. De bal gaat via Fernando Pacheco over de achterlijn.
  • 35'
    Schot met links van Luiz Henrique (Real Betis Sevilla) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van William Carvalho.
  • 34'
    Martin Braithwaite (Espanyol) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 34'
    Overtreding van Edgar González (Real Betis Sevilla).

• 33'
      Doelpunt! Real Betis Sevilla 2, Espanyol 0. Schot met links van Juan Miranda (Real Betis Sevilla) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Ayoze Pérez.
  • 32'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Joselu (Espanyol) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Javier Puado.