Estadio Nuevo Mirandilla Cádiz, Spanje

Live verslag Cádiz - Osasuna

DOELPUNT OSASUNA!

• 61'
      Doelpunt! Cádiz 0, Osasuna 1. Schot met links van Rubén García (Osasuna) van buiten het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Manu Sánchez.
  • 60'
    Ante Budimir (Osasuna) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 60'
    Overtreding van Fede San Emeterio (Cádiz).
  • 60'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Chris Ramos (Cádiz) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Iza Carcelén met een voorzet uit een corner.
  • 60'
    Corner voor Cádiz. De bal gaat via Moi Gómez over de achterlijn.
  • 59'
  • 58'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Sergi Guardiola (Cádiz).
  • 54'
    Rubén García (Osasuna) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 54'
    Overtreding van Momo Mbaye (Cádiz).
  • 52'
  • 51'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Jeremías Ledesma (Cádiz).