DOELPUNT GIRONA!

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, Rayo Vallecano 2, Girona 1.
  • 45' +1
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Florian Lejeune (Rayo Vallecano) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Isi Palazón.
  • 45'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Sergio Camello (Rayo Vallecano) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Isi Palazón met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 44'
    Overtreding van Rodrigo Riquelme (Girona).
  • 44'
    Álvaro García (Rayo Vallecano) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 43'
    Corner voor Rayo Vallecano. De bal gaat via Arnau Martinez over de achterlijn.
  • 43'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Isi Palazón (Rayo Vallecano) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Álvaro García met een voorzet.
  • 40'
    Penalty gemist. Slecht genomen penalty van Isi Palazón (Rayo Vallecano) Schot met links net iets te hoog. Isi Palazón kan hier niet tevreden mee zijn.
  • 39'
  • 39'
    Beslissing VAR: beslissing gewijzigd.
  • PENALTY GEMIST!

• 38'
    Penalty wordt gered! Óscar Trejo (Rayo Vallecano) mist deze geweldige kans, Schot met rechts gered in de rechterbenedenhoek.
  • 38'
  • 37'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Álvaro García (Rayo Vallecano).
  • 36'
      Arnau Martinez (Girona) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 36'
    Strafschop Rayo Vallecano. Álvaro García lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 36'
    Strafschop veroorzaakt door Arnau Martinez (Girona) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 36'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Rodrigo Riquelme (Girona) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts uit een directe vrije trap.