Live verslag Vallecano - Villarreal

DOELPUNT VILLARREAL!

DOELPUNT VALLECANO!

• 55'
      Doelpunt! Rayo Vallecano 1, Villarreal 0. Kopbal van Raúl de Tomás (Rayo Vallecano) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Pep Chavarría met een voorzet.
  • 53'
    Buitenspel Rayo Vallecano. Isi Palazón met de pass, maar Raúl de Tomás staat buitenspel.
  • 52'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Isi Palazón (Rayo Vallecano) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Pep Chavarría.
  • 51'
    Corner voor Rayo Vallecano. De bal gaat via Juan Foyth over de achterlijn.
  • 50'
    Doelpoging van Santi Comesaña (Rayo Vallecano)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 50'
    Schot met links van Raúl de Tomás (Rayo Vallecano) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Fran García.
  • 49'
    Overtreding van Álvaro García (Rayo Vallecano).
  • 49'
    Daniel Parejo (Villarreal) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 49'
    Doelpoging van Álex Baena (Villarreal)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Yeremy Pino.
  • 48'
    Corner voor Villarreal. De bal gaat via Stole Dimitrievski over de achterlijn.
  • 48'
    Schot met links van Ramón Terrats (Villarreal) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Yeremy Pino.