Live verslag Almería - Betis

• 90' +4
      Tweede helft afgelopen, UD Almería 0, Real Betis Sevilla 0.
  • 90'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Edgar González (UD Almería) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de rechterbovenhoek. Op aangeven van Chumi uit een corner.
  • 90'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Chumi (UD Almería) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Sergio Arribas uit een corner.
  • 90'
    Kopbal van Dion Lopy (UD Almería) gered door de keeper! De poging van heel dichtbij werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Lázaro met een voorzet.
  • 89'
    Corner voor UD Almería. De bal gaat via Aitor Ruibal over de achterlijn.
  • 89'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Luiz Henrique (Real Betis Sevilla) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Isco.
  • 88'
    Kopbal van Lázaro (UD Almería) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Léo Baptistão met een voorzet.
  • 86'
    Hands van Dion Lopy (UD Almería).
  • 85'
       Wissel bij UD Almería. Chumi komt in het veld voor Álex Pozo.
  • 85'
    Buitenspel UD Almería. Rachad Dhimi met de pass, maar Lázaro staat buitenspel.
  • 83'
    Overtreding van Rachad Dhimi (UD Almería).
  • 83'
    Marc Roca (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 82'
      Rui Silva (Real Betis Sevilla) krijgt een gele kaart.
  • 82'
       Wissel bij Real Betis Sevilla. Sokratis Papastathopoulos komt in het veld voor Germán Pezzella.
  • 81'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Léo Baptistão (UD Almería) van buiten het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Rachad Dhimi.
  • 80'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Rachad Dhimi (UD Almería) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Lucas Robertone met een voorzet.
  • 76'
    Abde Ezzalzouli (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 76'
    Overtreding van Álex Pozo (UD Almería).
  • 74'
    Schot met rechts van Lázaro (UD Almería) gered door de keeper! De poging van meer dan 30 meter werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Sergio Arribas.
  • 73'
       Wissel bij UD Almería. Rachad Dhimi komt in het veld voor Largie Ramazani.
  • 73'
       Wissel bij UD Almería. Lázaro komt in het veld voor Adri Embarba.
  • 73'
       Wissel bij Real Betis Sevilla. Luiz Henrique komt in het veld voor Assane Diao.
  • 73'
      Assane Diao (Real Betis Sevilla) krijgt een gele kaart.
  • 72'
    Corner voor Real Betis Sevilla. De bal gaat via Luís Maximiano over de achterlijn.
  • 72'
    Schot met links van Abde Ezzalzouli (Real Betis Sevilla) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Isco.
  • 70'
    Gevaarlijk spel van Léo Baptistão (UD Almería).
  • 69'
    Chadi Riad (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 68'
    Corner voor UD Almería. De bal gaat via Assane Diao over de achterlijn.
  • 68'
    Doelpoging van Largie Ramazani (UD Almería)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Sergio Arribas.
  • 65'
    Schot met links van Sergio Arribas (UD Almería) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Dion Lopy.
  • 62'
    Corner voor Real Betis Sevilla. De bal gaat via Léo Baptistão over de achterlijn.
  • 61'
       Wissel bij UD Almería. Dion Lopy komt in het veld voor Gonzalo Melero.
  • 61'
    Corner voor Real Betis Sevilla. De bal gaat via Gonzalo Melero over de achterlijn.
  • 61'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Kopbal van Gonzalo Melero (UD Almería) vanuit het midden van het strafschopgebied. Op aangeven van Lucas Robertone met een voorzet uit een corner.
  • 60'
    Corner voor UD Almería. De bal gaat via Abner over de achterlijn.
  • 60'
    Doelpoging van Lucas Robertone (UD Almería)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 58'
    Buitenspel UD Almería. Álex Pozo met de pass, maar Léo Baptistão staat buitenspel.
  • 57'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Léo Baptistão (UD Almería) vanaf de rechterkant van het doelgebied gaat te hoog uit een corner.
  • 57'
  • 55'
    Schot met rechts van Abde Ezzalzouli (Real Betis Sevilla) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 54'
    Corner voor Real Betis Sevilla. De bal gaat via Edgar González over de achterlijn.
  • 53'
    Schot met links van Sergio Arribas (UD Almería) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Edgar González.
  • 52'
    Overtreding van Marc Roca (Real Betis Sevilla).
  • 52'
    Adri Embarba (UD Almería) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 51'
      Marc Roca (Real Betis Sevilla) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 51'
  • 51'
    Sergio Arribas (UD Almería) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 45'
    Schot met rechts van Adri Embarba (UD Almería) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van César Montes.