Eerste helft afgelopen, UD Almería 1, Getafe 1.
  • 45' +3
    Doelpoging van Chumi (UD Almería)! Schot met rechts van heel dichtbij wordt geblokt.
  • 45' +2
    Kopbal van Léo Baptistão (UD Almería) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Adri Embarba met een voorzet.
  • 45' +2
    Overtreding van Djené Dakonam (Getafe).
  • 45' +2
    Bruno Langa (UD Almería) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 45' +2
    Hands van Juanmi Latasa (Getafe).
  • 45' +2
    Chumi (UD Almería) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45' +1
    César Montes (UD Almería) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45' +1
  • 45'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure César Montes (UD Almería).
  • 45'
    Overtreding van Juanmi Latasa (Getafe).
  • 43'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Óscar Rodríguez (Getafe) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Juanmi Latasa met een kopbal.
  • 42'
    Schot met rechts van Adri Embarba (UD Almería) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 41'
    Overtreding van Omar Alderete (Getafe).
  • 41'
    Anthony Lozano (UD Almería) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.