Live verslag Betis - Las Palmas

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, Real Betis Sevilla 1, Las Palmas 0.
  • 45'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Javi Muñoz (Las Palmas) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts vanuit een dood spelmoment.
  • 44'
    Overtreding van Isco (Real Betis Sevilla).
  • 44'
    Mika Mármol (Las Palmas) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 43'
    Doelpoging van Luiz Henrique (Real Betis Sevilla)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Juan Miranda met een voorzet.
  • 40'
    Corner voor Las Palmas. De bal gaat via Fran Vieites over de achterlijn.
  • 40'
    Schot met rechts van Marvin Park (Las Palmas) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 40'
    Doelpoging van Marvin Park (Las Palmas)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Munir El Haddadi met een steekpass.
  • 38'
    Buitenspel Real Betis Sevilla. Fran Vieites met de pass, maar Willian José staat buitenspel.
  • 37'
    Ayoze Pérez (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 37'
    Overtreding van Máximo Perrone (Las Palmas).
  • 35'
    Corner voor Real Betis Sevilla. De bal gaat via Álvaro Vallés over de achterlijn.
  • 35'
    Schot met rechts van Guido Rodríguez (Real Betis Sevilla) gered door de keeper! De poging van meer dan 30 meter werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 34'
    Isco (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 34'
    Overtreding van Javi Muñoz (Las Palmas).
  • 32'
      Máximo Perrone (Las Palmas) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 32'
    Guido Rodríguez (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 32'
  • 28'
    Luiz Henrique (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 28'
    Overtreding van Sergi Cardona (Las Palmas).
  • 26'
    Schot met rechts van Willian José (Real Betis Sevilla) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel.
  • 26'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Javi Muñoz (Las Palmas) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Álex Suárez na een snelle counter.