Estadio Benito Villamarín Sevilla, Spanje

Live verslag Betis - Vallecano

DOELPUNT BETIS!

• 52'
      Doelpunt! Real Betis Sevilla 1, Rayo Vallecano 0. Willian José (Real Betis Sevilla) uit een vrije trap, Schot met rechts in de linkerbovenhoek.
  • 51'
    Overtreding van Óscar Valentín (Rayo Vallecano).
  • 51'
    Ayoze Pérez (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 47'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ayoze Pérez (Real Betis Sevilla) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Luiz Felipe met een kopbal uit een corner.
  • 46'
    Corner voor Real Betis Sevilla. De bal gaat via Óscar Valentín over de achterlijn.
  • 46'
    Doelpoging van Ayoze Pérez (Real Betis Sevilla)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 46'
    Schot met rechts van Isco (Real Betis Sevilla) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Ayoze Pérez.