DOELPUNT SEVILLA!

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, Granada CF 0, Sevilla 2.
  • 45' +1
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Schot met rechts van Adrià Pedrosa (Sevilla) van buiten het strafschopgebied. Op aangeven van Óliver Torres.
  • 45'
    Corner voor Granada CF. De bal gaat via Sergio Ramos over de achterlijn.
  • 45'
    Doelpoging van Antonio Puertas (Granada CF)! Schot met links vanaf de linkerkant van het doelgebied wordt geblokt. Op aangeven van Gonzalo Villar.
  • 43'
    Boubakary Soumaré (Sevilla) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 43'
    Overtreding van Antonio Puertas (Granada CF).
  • 43'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Youssef En-Nesyri (Sevilla) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Suso met een voorzet uit een corner.
  • 43'
    Corner voor Sevilla. De bal gaat via Ricard Sánchez over de achterlijn.
  • 42'
    Doelpoging van Adrià Pedrosa (Sevilla)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Lucas Ocampos.
  • 41'
    Buitenspel Granada CF. Gerard Gumbau met de pass, maar Bryan Zaragoza staat buitenspel.
  • 40'
    Kopbal van Lucas Boyé (Granada CF) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Antonio Puertas met een voorzet.
  • 38'
    Kopbal van Sergio Ramos (Sevilla) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Suso.