Wedstrijd afgelopen, Las Palmas 2, Celta de Vigo 1.

• 90' +8
      Tweede helft afgelopen, Las Palmas 2, Celta de Vigo 1.
  • 90' +7
      Marc Cardona (Las Palmas) krijgt een gele kaart vanwege overdreven vieren van een doelpunt.

DOELPUNT LAS PALMAS!

• 83'
    Doelpunt! Las Palmas 1, Celta de Vigo 1. Jonathan Viera (Las Palmas) benut de penalty met een Schot met rechts in de linkerbenedenhoek.
  • 82'
      Carl Starfelt (Celta de Vigo) krijgt een gele kaart.
  • 82'
    Strafschop veroorzaakt door Carl Starfelt (Celta de Vigo) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 82'
    Strafschop Las Palmas. Marc Cardona lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 80'
    Unai Núñez (Celta de Vigo) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 80'
    Overtreding van Marvin Park (Las Palmas).
  • 79'
    Corner voor Las Palmas. De bal gaat via Carl Starfelt over de achterlijn.
  • 79'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Munir El Haddadi (Las Palmas) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Jonathan Viera.
  • 79'
    Doelpoging van Sergi Cardona (Las Palmas)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Álex Suárez met een voorzet.
  • 78'
  • 78'
    Doelpoging van Kirian Rodríguez (Las Palmas)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Máximo Perrone.
  • 76'
       Wissel bij Las Palmas. Marc Cardona komt in het veld voor Pejiño.
  • 76'
       Wissel bij Las Palmas. Máximo Perrone komt in het veld voor Enzo Loiodice.
  • 74'
    Doelpoging van Óscar Mingueza (Celta de Vigo)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Iago Aspas.
  • 74'
    Corner voor Celta de Vigo. De bal gaat via Álvaro Vallés over de achterlijn.
  • 74'
    Schot met links van Iago Aspas (Celta de Vigo) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek.
  • 73'
      Mika Mármol (Las Palmas) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 73'
    Overtreding van Mika Mármol (Las Palmas).
  • 73'
    Jørgen Strand Larsen (Celta de Vigo) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 72'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Joseph Aidoo (Celta de Vigo) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Iago Aspas met een voorzet uit een corner.
  • 71'
    Corner voor Celta de Vigo. De bal gaat via Álvaro Lemos over de achterlijn.
  • 70'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Álvaro Lemos (Las Palmas) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Pejiño.