Eerste helft afgelopen, Valencia 0, Real Betis Sevilla 1.
  • 44'
    Overtreding van Johnny Cardoso (Real Betis Sevilla).
  • 44'
    Thierry Correia (Valencia) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 43'
    Corner voor Real Betis Sevilla. De bal gaat via Javi Guerra over de achterlijn.
  • 42'
      Pepelu (Valencia) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 42'
    Overtreding van Pepelu (Valencia).
  • 42'
    Isco (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 39'
    Doelpoging van Hugo Duro (Valencia)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Pepelu met een voorzet.
  • 37'
    Buitenspel Real Betis Sevilla. Guido Rodríguez met de pass, maar Pablo Fornals staat buitenspel.
  • 37'
    Doelpoging van Guido Rodríguez (Real Betis Sevilla)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Johnny Cardoso.
  • 33'
    Buitenspel Valencia. Cristhian Mosquera met de pass, maar Diego López staat buitenspel.
  • 32'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Isco (Real Betis Sevilla) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Cédric Bakambu.
  • 32'
    Doelpoging van Isco (Real Betis Sevilla)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 29'
    Overtreding van Hugo Duro (Valencia).
  • 29'
    Johnny Cardoso (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 28'
  • 27'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Thierry Correia (Valencia).
  • 27'
    Kopbal van Guido Rodríguez (Real Betis Sevilla) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Isco met een voorzet.