'Schalke denkt aan Stevens als vervanger Rutten'

Ger
1 december 2008, 11:46   Bijgewerkt: 1 december 2008, 12:36

Voor Fred Rutten is een overwinning woensdag tegen zijn voormalig werkgever FC Twente in de UEFA Cup meer dan welkom. De oefenmeester van Schalke 04 staat na een reeks teleurstellende prestaties flink onder druk.

Afgelopen zondag ging de ploeg uit Gelsenkirchen nog met 2-0 onderuit bij VfB Stuttgart, waardoor Schalke is afgezakt naar de negende plaats in de Bundesliga. Na het duel kregen Orlando Engelaar en Jefferson Farfán, twee aankopen van Rutten, slechte beoordelingen.

De Nederlandse trainer kan inmiddels al niet meer voldoen aan de eis van Clemens Tönnies. De voorzitter van de raad van toezicht liet anderhalve week geleden weten dat Schalke in de laatste vier wedstrijden voor de winterstop minimaal tien punten moest behalen. Na het verlies bij Stuttgart is dat niet meer mogelijk.

Schalke zou volgens Kicker al noodscenario's uit de kast hebben getrokken. Bij Die Königsblauen gaat voorzichtig de naam rond van Huub Stevens. De huidige coach van PSV was in het verleden in Gelsenkirchen werkzaam, met als hoogtepunt het winnen van de UEFA Cup.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen