De Zeeuw nuchter richting League Cup-finale

Ivo
24 februari 2006, 12:28

Zondag speelt Arjan de Zeeuw met zijn club  Wigan Athletic de finale van de League Cup tegen Manchester United. De 35-jarige aanvoerder van de club blijft er echter nuchter onder.  "Ik houd niet van die dromen waarbij ik de beker al omhoog houd. Ik ben daar te nuchter voor. Ik zal er staan zondag. Dit is mijn eerste bekerfinale. Ik krijg misschien nooit meer zo'n kans. Ik wil er een bijzondere dag van maken". 

Wigan Athletic maakt een prima seizoen door en na de plaatsing voor de finale van de League Cup, ten koste van Arsenal, lijkt het seizoen niet meer stuk te kunnen. De Zeeuw waarschuwt echter voor een te vroege juichstemming.  "We werden direct na het halen van de finale al overspoeld met felicitaties, maar mijn reactie was steeds dat de fans dat beter kunnen doen na de finale. Onze supporters moeten straks niet als 'losers' in het stadion zitten." 

Het feit dat Manchester United deze finale graag wil winnen om zo haar seizoen nog enige kleur te geven, ziet De Zeeuw niet als een nadeel.  "Al de druk ligt bij Manchester. Het wordt van ze verwacht dat zij de cup winnen en ons wel even verslaan. Maar ook voor ons is het de beste manier om Europa in te gaan. Wij kunnen vrijuit spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen