'Zoetebier naar Heerenveen, Vonk naar PSV'

21 februari 2006, 00:45

PSV heeft Hans Vonk op het oog als opvolger van Edwin Zoetebier als tweede doelman achter Heurelho Gomes. Volgens VI-hoofdredacteur Johan Derksen vertrekt Zoetebier naar SC Heerenveen en kan Vonk een contract tekenen in Eindhoven.

Eerder werd al bekend dat Zoetebier na dit seizoen wil vertrekken bij PSV. Door het sterke keeperswerk van Gomes komt Zoetebier in Eindhoven amper aan spelen toe en hij wil zijn loopbaan graag afsluiten als eerste keeper bij een eredivisieploeg. De voormalig doelman van onder meer FC Volendam, Vitesse en Feyenoord lijkt in Heerenveen de ideale club gevonden te hebben om zijn loopbaan mooi te beëindigen. In Friesland moet hij de concurrentie aangaan met Brian Vandenbussche en de blessuregevoelige Boy Waterman.

Hans Vonk kwam aan het begin van dit seizoen nog regelmatig in actie voor Ajax, maar trainer Danny Blind geeft de voorkeur aan Maarten Stekelenburg. Ook talent Kenneth Vermeer heeft meer toekomst in Amsterdam dan Vonk, die in het verleden jarenlang onder de lat stond bij SC Heerenveen. In Voetbal Insite wist Derksen te melden dat Vonk komende zomer over zal stappen naar PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen