Alex is terug en wil spelen

17 april 2007, 15:05

Alex hoopt komende zondag mee te kunnen doen in het competitieduel met FC Utrecht. De verdediger keerde vandaag (dinsdag) terug in Eindhoven en liet in een eerste reactie weten wedstrijdfit te zijn. "Ik verwacht dat ik de laatste twee competitiewedstrijden weer van de partij zal zijn", zegt hij tegen PSV TV

De Braziliaanse verdediger scheurde ruim vijf weken geleden, op 11 maart, zijn hamstring. Verwacht werd dat hij minimaal zes weken nodig zou hebben om hiervan te herstellen, maar dat blijkt mee te vallen. "Na twee weken was het scheurtje al dicht", zegt de Braziliaan over zijn herstelperiode. "Dat heeft niet zozeer met de medische staf te maken, maar met je eigen lichaam. Mijn lichaam herstelt schijnbaar snel. Ik ben klaar voor de laatste twee wedstrijden van het seizoen."

Alex had onder meer mri-scans meegenomen uit Brazilië, waaruit zou blijken dan het scheurtje in zijn hamstring inderdaad dicht is. Toch houdt men bij PSV nog een kleine slag om de arm. Pas aan het eind van de week, als Alex een paar keer meegetraind heeft, zal trainer Ronald Koeman besluiten of de Tank in actie komt tegen Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen