Liverpool laat ook tegen Stoke punten liggen

Ger
16 januari 2010, 15:42   Bijgewerkt: 16 januari 2010, 17:47

Liverpool is de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe jaar op passende wijze begonnen: met puntenverlies. De geplaagde equipe van coach Rafael Benitez speelde zaterdag met 1-1 gelijk bij middenmoter Stoke City. Door de remise blijft Liverpool op de zevende plaats van de Premier League steken.

The Reds leken overigens tot diep in de wedstrijd met drie punten te vertrekken uit Stoke-on-Trent. Sotiris Kyrgiakos hielp de bezoekers in de 57e minuut aan de leiding. In die stand kwam heel laat verandering toen Robert Huth namens Stoke scoorde. Bij Liverpool kwam Dirk Kuyt de volledige wedstrijd in actie. De Oranje-international kreeg in blessuretijd nog een grote kans op de 2-1, maar hij kopte de bal tegen de paal.

De ploeg van Benitez incasseerde woensdagavond ook al een dreun. Reading, dat in de tweede divisie tegen degradatie strijdt, was in de FA Cup met 2-1 te sterk.