Restant Feyenoord-Vitesse op woensdag 31 maart

22 maart 2010, 16:57   Bijgewerkt: 22 maart 2010, 17:07

De wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse wordt niet in zijn geheel overgespeeld. Het bestuur betaald voetbal van de KNVB besloot maandag dat beide teams op woensdag 31 maart naar de Kuip moeten komen om de resterende 45 minuten te spelen. Het duel tussen beide teams werd zaterdag na één helft gestaakt, omdat het veld in Rotterdam door regenval onbespeelbaar geworden was.

De stand na 45 minuten was 1-1, door treffers van Ron Vlaar en Wiljan Pluim. Feyenoord wilde de wedstrijd het liefst in zijn geheel overspelen en is niet blij met de beslissing van de KNVB om beide teams én de fans voor 45 minuten opnieuw naar de Kuip te laten komen. "Het is voor ons moeilijk te begrijpen en te accepteren dat er geen rekening wordt gehouden met het publiek", aldus een woordvoerder.

Het afgebroken duel wordt volgende week woensdag om 20.00 uur hervat, in principe onder dezelfde Belgische leiding als afgelopen zaterdag. Toeschouwers die in het bezit zijn van een gebruikt toegangsbewijs voor de gestaakte wedstrijd mogen zonder verdere kosten de tweede helft in De Kuip bijwonen. Beide ploegen dienen het tweede deel van de wedstrijd met dezelfde selecties in te gaan. De gele kaarten voor de Vitesse-spelers Paul Verhaegh, Serginho Greene en Nicky Hofs blijven van kracht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen