Berg: "We hebben Oranje in de wedstrijd geholpen"

Ger
13 oktober 2010, 08:24

De internationals van Zweden hadden vol vertrouwen uitgekeken naar de confrontatie met het Nederlands elftal. Het liep dinsdagavond in Amsterdam echter uit op een deceptie voor de Scandinaviërs. Oranje zegevierde met liefst 4-1 en neemt daardoor in kwalificatiegroep E een voorsprong van zes punten.

"We kwamen hier om een goed resultaat neer te zetten. Deze 4-1 is een zware nederlaag, een flinke domper", zegt Marcus Berg tegen FCUpdate.nl. "Nederland was beter, maar we hebben ze ook in de wedstrijd geholpen", doelt de aan PSV verhuurde spits op de beroerde inworp van landgenoot Behrang Safari, waaruit Oranje de 2-0 scoorde. "Dat mag niet gebeuren op dit niveau."

Berg, die Toivonen ruim tien minuten voor het einde verving, stelt dat de kaarten in groep E nog niet zijn geschud. "Er is nog van alles mogelijk, we krijgen Nederland ook nog thuis. Ondanks dit verlies hebben we de kwaliteiten om van een topland te winnen. Naar de stand moeten we voorlopig misschien niet kijken. De eerstvolgende wedstrijd is nu het belangrijkste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen