Blanc: "Resultaat gaat nu boven alles"

Koen Freriks
9 oktober 2010, 09:39

Bondscoach Laurent Blanc hoopt Frankrijk uit de dip te trekken. Na de 2-0 overwinning op Bosnië zal vanavond tegen Roemenië blijken of de Haantjes echt op de goede weg zijn. Drie punten zijn dan ook het belangrijkste, beseft de keuzeheer.

"We willen allemaal het Franse team mooi zien spelen, vooral in het eigen Stade de France", citeerde L'Equipe Blanc vrijdag. "Ik zou blij zijn als dat lukt, maar het resultaat is nu gewoon heel belangrijk. Zoals jullie weten, ben ik wel een aanhanger van aantrekkelijk voetbal. Ik hoor bij de groep die denkt dat resultaat komt bij mooi voetbal."

Frankrijk ging in de eerste EK-kwalificatiewedstrijd kwalijk onderuit tegen Wit-Rusland. De zege op Bosnië heeft dat inmiddels voorzichtig verbloemd. "Maar waarom zou ik me verbergen voor die eerste wedstrijd? We hebben nou eenmaal verloren. Gelukkig hadden we toen drie dagen later de kans om dat te herstellen. Doordat we ons laatste duel hebben gewonnen, kijken we nu wel met meer vertrouwen uit naar de wedstrijd tegen Roemenië."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen