Marcellis: "Goede speler, die Ebecilio"

24 december 2010, 00:11   Bijgewerkt: 24 december 2010, 08:38

Dirk Marcellis had donderdag tegen Ajax (1-0) een lastige avond. De rechtsback van AZ stond tegenover Lorenzo Ebecilio en werd aan alle kanten voorbij gelopen.

“Ik had het inderdaad lastig”, geeft de verdediger toe tegenover FCUpdate.nl. “Maar dat gold voor iedereen bij ons. Ajax heeft dik verdiend gewonnen. Door de 1-0 eindstand lijkt het misschien alsof het heel spannend was, maar Ajax was veel beter. Ze lieten de bal goed lopen, wij kwamen niet aan voetballen toe. We kwamen hier om te winnen, maar we hebben geen moment aanspraak kunnen maken op de winst.".

Met de nederlaag tegen Ajax kwam voor AZ een eind aan een bewogen eerste helft van het seizoen. Marcellis zegt ‘gemengde gevoelens’ te hebben over de afgelopen maanden. “Ons begin was lastig, het duurde even voordat we onze eerste zege boekten. Daarna zetten we een goede serie neer. We staan nu vijfde, daar horen we thuis. Net achter de top, dat is waarschijnlijk een prima weerspiegeling van de verhoudingen. We komen net tekort voor de top, dat zag je vandaag ook.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen