Slory niet langer op loonlijst van Levski Sofia

Ger
15 december 2010, 15:11   Bijgewerkt: 15 december 2010, 15:27

Andwele Slory heeft een punt gezet achter zijn avontuur bij Levski Sofia. De aanvaller stapte begin 2010 transfervrij van Feyenoord over naar West Bromwich Albion. Enkele maanden later tekende hij echter een verbintenis bij het Bulgaarse Levski.

"Maar ik heb mijn contract daar ingeleverd", zegt Slory tegen Voetbal International. "Ik praat met respect over de club. Ze hebben me een kans gegeven en ik heb daar bij binnenkomst een soort bootcamp gehad. Heb hard getraind om weer helemaal fit te worden, want dat was ik niet."

"Maar ik had de pech dat net op het moment dat ik topfit was, iemand ongelukkig op mijn knie ging staan, pijnlijk. Daar was de club niet blij mee. Doen ze zóveel moeite om me te halen, betalen ze mij salaris en kan ik opnieuw niet spelen. Er is nog een aantal zaken gebeurd, dat heeft me doen besluiten mijn contract in te leveren."

Slory heeft goede hoop snel een nieuwe werkgever te vinden. "Ik ben in een vergevorderd stadium met een nieuwe club. Het enige dat ik nu kan zeggen is dat het een buitenlandse club is. Het Boek Nederland heb ik zoals het nu lijkt eventjes gesloten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen