NAC neemt Leonardo niet mee op oefenstage

7 januari 2011, 18:31   Bijgewerkt: 7 januari 2011, 18:47

Leonardo ontbreekt op het trainingskamp dat NAC Breda deze week in het Turkse Belek belegt. De grillige Braziliaan kwam donderdag niet opdagen bij de training en de Nieuwjaarsreceptie, naar eigen zeggen omdat hij is geveld door de griep. Toen Jeffrey van As, technisch directeur van NAC, zelf maar contact met Leonardo zocht, vertelde de speler hem dat hij te ziek was om zichzelf af te melden.

Dat schoot Van As in het verkeerde keelgat. De beleidsbepaler vindt dat Leonardo zelf de telefoon had moeten pakken. "Je kunt natuurlijk niet zomaar wegblijven", zegt Van As op de website van NAC Breda. "Dat kan bij de amateurs nog niet, dus al helemaal niet bij een profclub als NAC. Dergelijk gedrag is verre van professioneel en dat kunnen we niet tolereren."

Hoewel het al enige tijd stil was rondom zijn persoon, is Leonardo veelvuldig het epicentrum van onrust. Zo lag hij dit seizoen al meermaals in de clinch met de technische staf. Om Leonardo te straffen voor het nieuwe voorval, besloot NAC de onberekenbare aanvaller niet mee op oefenstage te nemen. 

Anthony Lurling en Ferne Snoyl ontbreken wegens blessures eveneens in Turkije.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen