RBC-directeur: "Nog niets gehoord van Pfaff"

18 januari 2011, 10:34   Bijgewerkt: 18 januari 2011, 13:04

Jean-Marie Pfaff gaf maandag aan RBC ‘wel naar een hoger plan te willen tillen’. De oud-keeper van de Belgische nationale ploeg heeft echter nog geen contact met de Roosendaalse club opgenomen voor de vacante trainersfunctie.

“Pfaff heeft zich nog niet bij ons gemeld”, reageert Jeffrey Kooistra, de directeur van RBC, op FCUpdate.nl. “Maar we zijn er hartstikke blij mee dat een persoonlijkheid als Jean-Marie Pfaff interesse toont in RBC. Dat betekent dat de club weer leeft en weer op de kaart komt. Maar de trainer Jean-Marie Pfaff is bij ons niet bekend. Dus daar kunnen we nog geen uitspraken over doen.”

RBC was maandag, ondanks een 2-0 achterstand bij de rust, thuis met 4-2 te sterk voor Almere City FC. Eric Hellemons en Peter van Vossen namen in die wedstrijd de honneurs waar, maar daar moet binnen een paar weken verandering in komen. Op last van de KNVB moeten de Brabanders halverwege februari een gediplomeerde opvolger voor de naar Kasimpasa SK vertrokken Fuat Çapa hebben gevonden.

Desondanks is er nog niet gesproken met kandidaten. “Wij hopen zo snel mogelijk een goede oplossing te hebben gevonden, maar we hoeven ons nog niet te laten leiden door de tijd. We zullen ervoor zorgen dat we op tijd aan de eisen van de KNVB voldoen”, besluit Kooistra.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen