Capello erkent fouten rondom aanvoerdersschap

Ger
26 maart 2011, 15:57   Bijgewerkt: 26 maart 2011, 16:13

Bondscoach Fabio Capello van Engeland geeft toe dat hij de beslissing om John Terry weer aanvoerder te maken beter had moeten communiceren. Rio Ferdinand moest naar verluidt uit de krant vernemen dat hij zijn band na dertien maanden diende af te staan.

"Soms heb ik spijt van de recente gebeurtenissen. Het was mogelijk geweest om de zaken beter aan te pakken, maar dat is achteraf gepraat", aldus Capello. "Ik begrijp de onvrede, maar ik moet nu eenmaal beslissingen nemen." De Italiaan kan momenteel niet beschikken over de geblesseerde Ferdinand en vice-captain Steven Gerrard. Daarop besloot hij de band aan Terry terug te geven.

"Tijdens de wedstrijd tegen Denemarken (op 9 februari, red.) hebben in de tweede helft door het wisselbeleid verschillende spelers de band gedragen. Ik vond het niet leuk dat Terry dat moest meemaken", zegt Capello. "Hij heeft zijn straf uitgezeten en is klaar om weer aanvoerder te zijn." Terry raakte ruim een jaar geleden zijn band kwijt vanwege een affaire met de vriendin van ploeggenoot Wayne Bridge.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen