PSV verder met verdediger Rodriguez

31 maart 2011, 17:38   Bijgewerkt: 31 maart 2011, 17:43

Francisco Maza Rodriguez speelt ook de komende seizoenen voor PSV. De Eindhovense club heeft een optie in het contract van de 29-jarige Mexicaanse verdediger gelicht, waardoor hij nu tot de zomer van 2013 vast ligt.

Rodriguez kwam in 2008 over van Chivas de Guadalajara, een club uit zijn vaderland. Omdat coach Fred Rutten de voorkeur geeft aan Marcelo en Wilfred Bouma is hij dit seizoen meestal reserve, maar toch komt hij regelmatig in actie.

Of PSV ook een optie in het contract van Jonathan Reis licht, weet de club nog niet. Daarover moet PSV voor 15 mei een beslissing nemen. De Braziliaanse spits kreeg afgelopen zomer een contract voor een jaar, met een optie op nog eens drie jaar. Reis (21) revalideert momenteel van een zware knieblessure. "Hij is pas net terug in Nederland en we hebben nog even de tijd", aldus PSV-directeur Marcel Brands.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen