Brazilië heeft Pato en Ganso terug voor Copa

8 juni 2011, 10:56   Bijgewerkt: 8 juni 2011, 11:03

Alexandre Pato kan met Brazilië deelnemen aan de Copa America. De spits van AC Milan miste de afgelopen oefenwedstrijden tegen Nederland (0-0) en Roemenië (1-0) wegens een schouderblessure, maar is daar voldoende van hersteld. Hij maakt deel uit van de definitieve selectie van de Goddelijke Kanaries voor de titelstrijd.

Naast Pato is ook Paulo Henrique Ganso van de partij. De creatieve middenvelder van Santos kampte ook met een blessure, maar is eveneens op tijd fit. 

Brazilië is titelverdediger op de Copa America, die van 1 tot en met 24 juli in Argentinië gehouden wordt. Het land speelt in de groepsfase tegen Ecuador, Paraguay en Venezuela. De nummers één, twee en de twee beste nummers drie van de drie groepen plaatsen zich voor de kwartfinale van de Zuid-Amerikaanse titelstrijd.

De selectie van Brazilië

Doel: Julio Cesar (Inter), Victor (Gremio)

Verdediging: Daniel Alves (Barcelona), Maicon (Inter), Andre Santos (Fenerbahçe), Adriano (Barcelona), Lúcio (Inter), Thiago Silva (AC Milan), David Luiz (Chelsea), Luisão (Benfica)

Middenveld: Lucas Leiva (Liverpool), Ramires (Chelsea), Sandro (Tottenham Hotspur), Jadson (Shakhtar Donetsk), Elias (Atlético Madrid), Elano (Santos), Paulo Henrique Ganso (Santos), Lucas Silva (São Paulo)

Aanval: Robinho (AC Milan), Alexandre Pato (AC Milan), Fred (Fluminense), Neymar (Santos)

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen