Borst kijkt uit naar debuut als Oranje-commentator

Ger
6 september 2011, 13:30   Bijgewerkt: 6 september 2011, 14:38

Hugo Borst maakt dinsdagavond, aan de zijde van Koert Westerman, zijn debuut als commentator bij het EK-kwalificatieduel tussen Finland en Nederland. Via een pop-up kan iedereen die geregistreerd is bij Unibet en geld op zijn account heeft staan de interland rechtstreeks bekijken.

Borst en Westerman zullen hun commentaar peperen met weldoordachte wedtips. Als 'De Betweters' etaleren zij in hun online videocolumn al drie seizoenen hun voetbalkennis, vol ongezouten meningen, scherpe kritiek en een gezonde dosis humor. Bovendien voorspellen ze met een knipoog de uitslagen van de belangrijkste voetbalwedstrijden.

Voor Borst - die begin dit jaar per direct stopte met zijn uiteenlopende televisie- en columnwerk - is dit de eerste keer dat hij een belangrijke voetbalwedstrijd van live commentaar zal voorzien. Westerman heeft als vaste commentator van de Jupiler League en de KNVB beker meer ervaring.

Borst heeft er in ieder geval het volste vertrouwen in. "Ik ben de nieuwe Koert Westerman. Ik ga een carrièreswitch maken!"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen