Castaignos kijkt niet op van komst spitsenduo

5 september 2011, 18:36

Luc Castaignos zag zijn club Internazionale zich voor het verstrijken van de transferdeadline nog versterken met Diego Forlan en Mauro Zarate. De spits, die deze zomer overkwam van Feyenoord, kijkt niet raar op van de komst van de twee aanvallers.

"Je weet dat zoiets kan gebeuren, aangezien Inter veel geld heeft. Ze kunnen halen wie ze willen en dat is begrijpelijk als je kampioen wil worden en hoge ogen wil gooien in de Champions League", laat Castaignos weten aan NUsport.

De jongeling vindt het gemakkelijker om bij Inter in de spits te spelen dan bij Feyenoord. "In Rotterdam moest ik balvast zijn. Bij Inter hoef ik alleen maar te wachten op de passes van mijn medespelers en hoef ik alleen maar te scoren."

Inter heeft Castaignos als gevolg van de komst van Forlan en Zarate niet ingeschreven voor de Champions League. Forlan kreeg echter te horen dat hij pas in 2012 inzetbaar is in het kampioenenbal, omdat de Uruguayaan dit seizoen al voor Atletico Madrid in een voorronde van de Europa League in actie kwam.

De Italiaanse grootmacht mag geen nieuwe spits meer toevoegen aan de CL-lijst. Balen voor Luc Castaignos, die anders waarschijnlijk een plekje had verdiend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen