Pastoor: "We hinkten op twee gedachten"

17 september 2011, 08:00   Bijgewerkt: 22 september 2011, 00:53

Alex Pastoor vindt dat NEC de thuiswedstrijd tegen NAC Breda vrijdag al voor rust had moeten beslissen. Met name in de openingsfase domineerde zijn formatie in De Goffert, maar het scoorde slechts één keer. NAC strafte dat na de pauze af: 1-2.

“We kwamen fantastisch uit de startblokken”, zegt Pastoor tegen Eredivisie Live, doelend op de vroege 1-0 van Bram Nuytinck. “Ook daarna hadden we een groot overwicht en de mogelijkheid om de score verder uit te bouwen. Maar dat hebben we verzuimd, en achteraf gezien hadden we ook een strafschop moeten krijgen.”

Nuytinck werd in het strafschopgebied van NAC omver getrokken, maar arbiter Ruud Bossen zag er geen penalty in. Daarna kroop NAC al een beetje uit zijn schulp. “Voor rust kregen ze al wat kansjes, maar niet zoveel als wij”, stelt Pastoor. “In de tweede helft voetbalden we minder goed, want we hinkten een beetje op twee gedachten. En daardoor werd NAC uit de tegenaanval gevaarlijk en scoorden ze twee keer.”

In de slotfase kreeg NEC nog kansen op de 2-2, weet ook Pastoor. “Toen gingen we pompen of verzuipen. Die kansen hadden er best in gekund, maar dat lukte niet.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen