Zwak Inter óók in Napels met de billen bloot

26 februari 2012, 22:47

Het wordt van kwaad tot erger met Internazionale. De Nerazzurri konden zondag in de lastige uitwedstrijd tegen Napoli geen moment een vuist maken er verloren dan ook volkomen terecht met 1-0. Inter, in 2010 nog winnaar van de Champions League, haalde in de laatste zes duels slechts één punt.

Inter bakte er niets van in Napels. Voor rust deden de Milanezen niet één schot op doel. Napoli deed het een stuk beter, maar wist evenmin te scoren. Maar na een uur maakte Ezequiel Lavezzi, op aangeven van Blerim Dzemaili, dan toch de verdiende 1-0 voor Napoli.

Tien minuten voor tijd dacht Napoli zelfs op 2-0 te komen, maar de goal van Juan Camilo Zuniga werd terecht afgekeurd wegens buitenspel. Een minuut later moest Napoli verder met tien man doordat Salvatore Aronica de doorgebroken Diego Milito neerhaalde. Met een man meer kon Inter evenmin weinig uitrichten, al kreeg invaller Giampaolo Pazzini wel een grote kopkans op 1-1, maar miste.

Inter blijft door het verlies zevende in de Serie A en moet dus nog aan de bak wil het volgend jaar Europees voetbal spelen. Bij Inter stond Wesley Sneijder in de basis. Luc Castaignos was wegens het spuugincident van vorige week geschorst. Napoli neemt de vijfde plek over van AS Roma, dat eerder op de dag verloor bij Atalanta Bergamo. Doelman Maarten Stekelenburg moest vier keer grabbelen (4-1).

Nummers drie Udinese en Lazio pakten de volle buit. Udinese zegevierde bij Bologna met 3-1, Lazio vloerde Fiorentina thuis met 1-0. Lazio en Udinese hebben nu 45 punten, zes minder dan leider AC Milan en vijf minder dan nummer twee Juventus. Zaterdag hielden Milan en Juventus elkaar in San Siro op 1-1. Fiorentina en Bologna blijven ondertussen kwakkelen. De degradatiestreep komt voor hen steeds dichterbij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen