Gerrard: "Suarez is één van de besten"

Koen Freriks
29 april 2012, 10:23   Bijgewerkt: 29 april 2012, 10:36

Luis Suarez maakte zaterdag met een hattrick indruk in de Premier League. Steven Gerrard, captain van Liverpool, was lovend over de Uruguayaanse spits. "Suarez is een topspeler, één van de beste spelers ter wereld", zei het clubicoon.

"Vandaag was het zijn dag. Hij is klinisch in de afronding en met dat vele gedraaf van hem maakt hij voor mij veel ruimte. Luis is een speciale speler, met wie ik volledig op één golflengte zit", vervolgt Gerrard op de website van Liverpool.

Suarez reageerde zelf nuchter op zijn eerste hattrick voor Liverpool. "Het was erg speciaal, maar belangrijker was dat het team won. Het was mooi om het met de meegereisde fans te vieren", aldus de oud-Ajacied, die zijn derde doelpunt niet de mooiste vond van zijn loopbaan. "Dat weet ik niet. Hij zat er goed in, maar ik heb in het verleden wel vaker mooie doelpunten gemaakt."

De Uruguayaan stond een tijd geleden na de incidenten met Patrice Evra even ter discussie, maar Liverpool wil de oud-Ajacied absoluut niet kwijt, benadrukt trainer Kenny Dalglish. "Luis verdient de aandacht. Hij maakte een geweldige hattrick. Luis is een geweldige voetballer, maar ook een mooi persoon. We mogen blij zijn dat we hem hebben."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen