Ebecilio: "Wil sowieso bij Ajax blijven"

17 juli 2012, 12:54

Lorenzo Ebecilio ziet het niet zitten om op huurbasis te vertrekken bij Ajax. De 20-jarige vleugelaanvaller wil dit seizoen voor zijn kans gaan in Amsterdam, zegt hij in AD Sportwereld. Een tijdelijk vertrek uit de ArenA is voor hem vooralsnog geen optie.

"Ik wil sowieso blijven. Verhuurd worden zit niet in mijn hoofd. Dan wil ik liever in Amsterdam vechten voor mijn kansen", is de duidelijke taal van Ebecilio.

{image[278804][right-half][]}De aanvaller beseft zich wel dat de concurrentie groot is. "Er zijn veel buitenspelers bij Ajax. En dan moet je bedenken dat Derk Boerrigter en Miralem Sulejmani er ook nog niet bij zijn vanwege blessures. Ik kan daarom nog moeilijk inschatten wat mijn kansen straks zijn." Om zijn ambities kracht bij te zetten heeft Ebecilio gezorgd dat hij topfit uit zijn vakantie gekomen is. "Ik ben fitter dan ooit. Daar heb ik tijdens mijn vakantie wel voor gezorgd. Ik sta te popelen en wil veel spelen in de voorbereiding. Want ik weet: hoe meer je speelt, hoe fitter je wordt."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen