Ten Voorde wil het ook bij NEC laten zien

11 juli 2012, 00:06

Als huurling beleefde Rick ten Voorde vorig seizoen een uitstekend jaar bij RKC Waalwijk. Hij speelde veel, pikte regelmatig zijn doelpuntje mee en haalde met de gedoodverfde degradant zelfs bijna Europees voetbal. Inmiddels is hij weer terug bij NEC en in Nijmegen hoopt hij de lijn van de vorige jaargang door te trekken.

"Het is leuk om hier weer te zijn", zegt Ten Voorde op de site van de Nijmeegse club. "Ik heb veel plezier en dat verwachtte ik ook wel. Vorig seizoen bij RKC was zowel sportief als qua plezier geweldig en dat hoop ik hier nu ook mee te maken. Achteraf gezien is het echt een heel goede stap geweest, al had ik er vooraf al geen twijfels bij. Ik heb gelukkig kunnen laten zien dat ik het kan en hopelijk lukt dat hier ook."

Over zijn doel dit seizoen is Ten Voorde helder. "Veel spelen natuurlijk. Een gesprek over wat dit seizoen de invulling gaat zijn heb ik nog niet gehad. Gaat ook nog niet, aangezien de selectie nog niet rond is, maar uiteraard wil je zoveel mogelijk spelen. Het is wel even wennen, zo in het begin. NEC speelt qua inzakken en aanvallen net wat anders dan RKC. Redelijk vergelijkbaar wel, maar het is toch nog aftasten nu."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen