De Boer: "Grote kans dat Sana bij selectie zit"

10 augustus 2012, 17:54

Het is nog onduidelijk of Ajax dit weekend in de kraker tegen AZ een beroep doet op Tobias Sana. Coach Frank de Boer is in elk geval wel tevreden over de 23-jarige vleugelaanvaller uit Zweden.

“Hij oog fit. Tobias is een dynamische speler, met veel dreiging en overzicht. Grote kans dat hij voor het duel met AZ bij de selectie zit”, zegt De Boer op Ajax.nl. De trainer houdt er rekening mee dat Ajax nog wel betrokken zal worden in transfers. “Er zal nog wel wat gebeuren. Tot 1 september weet je dat je elke dag blij kunt worden gemaakt, of dat je gechoqueerd kunt worden. Dat weet je bij een topclub. En het is inherent aan een transferperiode.”

Hij hoopt dat Theo Janssen, begeerd door zijn jeugdliefde Vitesse, in Amsterdam blijft. “Het is afwachten of hij gemotiveerd zal zijn en zich kan schikken bij een tegenslag. Maar het liefst houd ik hem er dolgraag bij.”

“We hebben AZ goed geanalyseerd”, vervolgt De Boer over tegenstander AZ. “Ze maken een goede en fitte indruk op me. AZ is weer op de goede weg. Net als vorig jaar hopen ze bij ons weer op een stunt (destijds in de KNVB Beker, red.). Maar dat gaan wij natuurlijk voorkomen. Daar heb ik alle vertrouwen in.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen