Advocaat: "Achilles qua niveau top Jupiler League"

26 september 2012, 14:32

PSV treft donderdag met Achilles '29 een amateurclub in het bekertoernooi, maar trainer Dick Advocaat is op zijn hoede. De ploeg uit de Topklasse doet qua niveau zeker niet onder voor teams uit het betaald voetbal, waarschuwt hij op de website van PSV.

"Achilles kun je nauwelijks een amateurclub noemen. Ze hebben het niveau van de top van de Jupiler League", zegt Advocaat over de ploeg uit Groesbeek. "Ze hebben vorig jaar alles gewonnen op amateurniveau. Die ploeg kan gewoon goed voetballen."

Een makkie voor zijn ploeg zal het dus zeker niet worden, weet de coach van PSV. "Dit zijn altijd vervelende wedstrijden. Je zag het dinsdag bij de andere bekerwedstrijden. Je moet scherp zijn, dat heb ik de jongens ook verteld. Ze zeggen altijd dat het kan spoken bij Achilles, ze zitten de laatste jaren vaak bij de laatste zestien in de KNVB Beker. Wij moeten dat voorkomen en hebben maar één doel, namelijk de volgende ronde halen."

Zeker is dat Advocaat een aantal basiskrachten spaart. Zo doen onder meer Mark van Bommel, Wilfred Bouma en Marcelo niet mee. Tim Matavz krijgt een kans in de spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen